Afsendelse 1-3 hverdage
Portofrit ved køb på over 600,-

1-2-3 kranse

15 sep 2019 af Solveig

I seneste kollektion var der tre kranse, der er designet så de kan bruges hver for sig, to sammen eller alle tre sammen.

Jeg vil her vise et par eksempler. 

Her har Nadja brugt krans nr. 1 og den nye tekstdie Tillykke med dagen

Det næste kort har Nadja også lavet, denne gang med krans nr. 2 og den samme Tillykke-die

På det 3. kort har jeg brugt krans 1 og 2, jeg har klippet lidt af krans nr. 2, så der er plads til Turtelduerne

På det sidste kort har jeg brugt alle tre kranse. Krans nr. 1 har jeg skåret i beige og brun karton, Krans nr. 3. er skåret i mørkegrøn og krans nr. 2 er skåret i tre forskellige orange/efterårsfarver. 

De orange kranse har jeg klippet ud i 4 stykker, for bedre at kunne placere dem på kransen. En sløjfe i naturfarvet gran og et tillykke i grøn karton med Nuvo Crystal Glace for at give det noget effekt (det er ikke helt tørt på billedet)

Jeg håber du har fået ideer til at bruge kransene. De kan selvfølgelig findes på hjemmesiden

//Solveig


Lagt i kurven

Gå til kassen

Der er ingen produkter i din kurv.