Afsendelse 1-3 hverdage
Portofrit ved køb på over 600,-

All in one fra fest til skoven

30 aug 2019 af Nadja

Papir pakkerne består denne gang af All in one Birthday og All in one Leaves. Lidt anderledes fra de tidligere pakker, så er de designet med udgangspunkt i forskellige temaer.

 All in one Birthday

All in one Birthday består af en række designs der er inspireret af Dansk fødselsdag. Nogle af mønstrene minder om dem fra de tidligere pakker, men de har i stedet de den røde farve der hører sig fødselsdag til. Desuden så er der fire nye mønstre med Dannebrog. Der er mønstre både med store flag, nogle med små flag, og nogle med krymmel sammen med flagene. Som alle papirpakkerne i All in one serien, er pakken bygget op om det princip at der både er nogle meget store mønstre, nogle små, nogle med meget farve på og nogle med knap så meget farve, så der er lidt til et hvert projekt.

 All in one leaves

All in one Leaves består af designs der er inspireret af den Danske natur. Mønstrene er lidt anderledes fra de andre pakker, så i stedet for geometriske former, består mønstrene af blade i forskellige størrelser og former. Som de andre pakker består papiret af både store og små mønstre, samt mønstre med meget farve og lidt farve. Da jeg designede papiret prøvede jeg at lave det, så man både vil kunne bruge det sammen med blomster stempler, men også så det vil kunne bruges uden, til for eksempel herre kort.

 Som noget helt nyt kan papir pakkerne nu fås i både 15 x 15 (6x6 inches) og 30 x 30 (12x12 inches). Selve størrelsen på mønsteret ændrer sig ikke fra det små til det store, men det bliver bare gentaget. Som de tidligere pakker er papiret dobbeltsidet, hvor på forsiden er der mønstre og på bagsiden er der en ensfarvet magen til de farver der er brugt i papir designet. 

Vi vil selvfølgelig have de nye produkter og papir med til scrap i Egedal, hvis vi ikke ses der så kan det bestilles på vores hjemmeside www.nhhdesign.dk . Vær dog opmærksom på at af praktiske årsager forhandler vi ikke selv de store papir pakker. 


Lagt i kurven

Gå til kassen

Der er ingen produkter i din kurv.