Afsendelse 1-3 hverdage
Portofrit ved køb på over 600,-

All in på All in one

05 jul 2019 af Randi

Som I har kunne læse i dette blogindlæg, er den nye papirserie udviklet som en del af Nadjas eksamensprojekt. Der var brug for at vise at hele pakken kan bruges, og det havde jeg lovet at gøre. Det var ikke nået at komme færdigprintet så jeg har arbejdet med en prototype.

Opgaven var ikke at lave så mange kort som muligt, men at få brugt alt papiret. Det er noget jeg har gjort før, stærkt inspireret af Kristie Marcotte, det er også nogle af de sketches hun bruger jeg har modificeret til A6 størrelse.

Jeg pakkede det hele sammen og tog det med på weekendtur i campingvognen, det betød også at jeg kun havde basisværktøj med, men jeg er blevet ret glad for resultatet. 

Jeg startede med at lægge al papiret op så jeg havde et overblik, og så matchede jeg sketch med papir

Jeg tilføjede noget karton som matter, mest sort, men også noget i blå nuancer.

Det blev til ialt 20 kort, jeg havde stadig lidt papir til overs, men løb tør for tid.

Her er hvad jeg nåede på turen, da jeg kom hjem tilføjede diverse tekster og pynt

Og her kan I se det endelige resultat 


Hilsen RandiLagt i kurven

Gå til kassen

Der er ingen produkter i din kurv.