Afsendelse 1-3 hverdage
Portofrit ved køb på over 600,-

Hvem er NHH Design?

02 dec 2019 af Nadja

I dagens kalenderlåge vil jeg fortælle lidt om hvem holdet bag NHH Design egentlig er. 

Altså først har vi mig, Nadja, jeg er ejer og designer bag NHH Design. Det er også mine initialer der har lagt navn til firmaet. Det var rigtig svært at finde ud af hvad firmaet skulle hedde, men til sidst besluttede jeg, da alle værker og kruseduller jeg nogensinde har lavet, har båret mine initialer så det skulle firmaet også.  


Når man starter en virksomhed er det enormt svært at klare det hele selv, man bliver hurtigt nødt til at omgive sig med et team, jeg behøvede heldigvis ikke lede ret langt efter folk der vil bakke op om min ide. 

Når I møder mig ude på messer, så er det ikke kun mig der står i standen, min mor og moster er nemlig altid friske på at stille op til den slags. De er også mit krea-team, altså er det også deres kort og ideer I ser på sociale medier, og de er med til at komme med konstruktiv kritik og ideer til mine mange kollektioner. 

Udover alt det er de også en stor del af den daglige drift af NHH Design. For at give mig tid og overskud til at designe og udvikle, samtidig med at jeg går i skole, er det min moster der står for webshoppen, det er hende der pakker alle jeres ordre og hjælper når I har problemer med en bestilling. Min mor tager sig af regnskab og lignende da det vil tage mig dobbelt så lang tid.


Der er ikke rigtig nogen i familien der går fri når det gælder NHH Design, jeg vælger at tro at det er fordi de gerne vil være en del af det. Min far Jørgen står altid klar når jeg har noget der skal bygges, det er ham der har bygget de skilte til kort jeg har brugt på messer. Min søster Nikita står for redigeringen af alle vores videoer. Og så er der min mand Daniel, der er en kæmpe støtte i alt jeg laver, det sjældent han er med ude, men det er typisk ham der får lov til at slæbe varer og stativer hjemmefra og ud i traileren når vi skal af sted, og også ham der står klar til at slæbe det hele ind igen når jeg kommer hjem. 

Trofaste støtter

Til sidst så har jeg også nogle tætte og helt fantastiske scrapveninder, de er altid friske på at svare på de mærkeligste spørgsmål og teste nye produkter af. 

Nogen er bosat på Sjælland så dem ser jeg en del til, blandt andet så er min mormor med i den faste scrapgruppe, og er nok en af mine største fans. Så er der nytårs scrapholdet, der mødes et par gange om året, blandt andet lige op til nytår. Vi mødes ikke helt så ofte da nogle af dem bor i Vejle, men det gør ikke hyggen mindre når vi endelig mødes. 

Siden jeg startede firmaet har jeg fået mange scrapbekendtskaber, det er altid dejligt at få en masse inputs og inspiration, især når nogens stil er anderledes end min egen.

Jeg håber I føler at i har fået et lille kig indenfor hos NHH Design, følg med på facebook i morgen og et par dage frem hvor vi inviterer jer endnu tættere på.

De kærligste kreative hilsner 

Nadja

Lagt i kurven

Gå til kassen

Der er ingen produkter i din kurv.